Nordic Food

nf_slider_09

Ammattitaidolla ja intohimosta ruokaan.

Luomme selkeitä makuja tuoreista ja ensiluokkaisista, ensisijaisesti pohjoismaisista raaka-aineista sekä arvostamme pohjoisen metsien omia superfoodeja, villiriistaa, kalaa sekä luomutuotteita. Vaadimme raaka-aineilta paljon, sillä olemme hyvin kriittisiä ruoan maun ja laadun suhteen. Tästä kiitoksena erinomainen asiakaspalaute.

Toimitilamme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa, jossa esivalmistelemme kaiken tarjottavan ruoan. Tuotteet kuljetetaan paikan päälle katkaisematta kylmä- tai lämpöketjua, mikä takaa ruoan korkealuokkaisen laadun ja maun.

Kokenut, ammattitaitoinen ja hyväntuulinen tarjoiluhenkilökuntamme tuo mukavan asiakaspalvelun ja onnistuneen lopputuloksen juhlaanne.

Olen keittiömestarina kartuttanut kokemusta ja ammattitaitoa 20 vuotta hotelli- ja ravintola-alalla sekä Suomessa että ulkomailla. Aikaisemmissa työpaikoissani toimin mm. keittiöpäällikkönä Kiasmassa, Kämpissä ja Hilton Airportissa. Iso-Britanniassa työskentelin Suomen Iso-Britannian suurlähettilään Pertti Salolaisen edustuskokkina.

Jaakko Lötjönen
Chef de Cuisine – Nordic Food Oy

Lue juttu Nordic Foodista Häät-lehdessä ja Aromi-lehdessä! (7/2010)