Nordic Food

Sesongin parhaita raaka-aineita

Ammattitaidolla ja intohimosta ruokaan.

Arvostamme pohjoisen puhtaan luonnon raaka-aineita, metsien villiruokaa ja huippuhyviä lähiruokatuottajia.
Järvien kalat ja riista, sekä metsien antimet -joita myös itse keräämme- maistuvat menuissamme. Tästä kiitoksena erinomainen asiakaspalaute.

Tuotantokeittiömme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa jossa järjestämme myös pienimuotoisia kokkikursseja.
Kokenut, ammattitaitoinen ja hyväntuulinen tarjoiluhenkilökuntamme tuo mukavan asiakaspalvelun ja onnistuneen lopputuloksen juhlaanne.

Olen keittiömestarina kartuttanut kokemusta ja ammattitaitoa 30 vuotta hotelli- ja ravintola-alalla sekä Suomessa että ulkomailla. Aikaisemmissa työpaikoissani toimin mm. keittiöpäällikkönä Kiasmassa, Kämpissä ja Hilton Airportissa. Lontoossa työskentelin Suomen Iso-Britannian suurlähettilään edustuskokkina.

Jaakko Lötjönen
Chef de Cuisine – Nordic Food Oy